Mediji

I OVE GODINE, MOJ KIOSK JE TRADICIONALNO PODRŽAO HUMANITARNU REVIJU

22.12.2023.

HUMANITARNI NOVOGODIŠNJI DOGAĐAJ ZA DECU PRIHVATILIŠTA: VEČE RADOSTI, DARIVANJA I HUMANIH LJUD

Agencija Fabrika, u saradnji sa Narodnim muzejom Srbije, 21.Decembra je organizovala tradicionalni Novogodišnji humanitarni događaj za decu Prihvatilišta, u Narodnom muzeju Srbije…


… Ceo događaj je realizovan kako je naglašeno, ne uz pomoć sponzora, već prijatelja koji su u skladu sa svojim mogućnostima dali svoj doprinos da se ovaj humani prelepi događaj održi u hramu kulture, Narodnom muzeju Srbije. To su pre svega RENAULT Srbija i BEL SPACE, čiji vlasnici, osnivači Bell medica, dr.Jasmina i dr.Milan Knežević tradicionalno pomažu ovaj događaj, kao i BIOMEDICA i MOJ KIOSK.


Za total designe se pobrinula agencija “Mullen lowe&friends”, a za besprekorni izgled manekenki tim šminkera “Golden rose” i frizer Bojan Nastasić…

IZVOR:

www.nedeljnik.rs

www./balkanekspresrb.rsPR: IZABERI ULAZNICE NA EFINITY, PLATI NA MOJ KIOSK!

20.06.2023.

ULAZNICE ZA NAJVEĆE KONCERTE I MANIFESTACIJE OD SADA DOSTUPNE NA OBJEKTIMA MOJ KIOSK.

Kupovina ulaznica za koncerte najvećih muzičkih zvezda, najposećenije festivale u zemlji i različite manifestacije od danas je moguća na više od hiljadu objekata kompanije Moj kiosk širom Srbije.

Zahvaljujući novoj usluzi koju ova kompanija pruža, a u saradnji sa eFinity, ekskluzivnim ticketing partnerom najvećih događaja u Srbiji, Moj kiosk na taj način najbolje kombinuje prednosti digitalnog i neposrednog vida kupovine.

„Aplikacija eFinity omogućava korisnicima da kroz nekoliko klikova rezervišu svoje ulaznice za najveće događaje i koncerte u zemlji, dok korisnici uplatu mogu izvršiti na MOJ KIOSK prodajnim mestima. Ova saradnja započinje u pravom trenutku kada je pred nama leto ispunjeno mnogobrojnim događajima i festivalima, kao što su Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week, koncert Nikosa Vertosa, Aleksandre Prijović, Hausera, novosadskog koncerta Jelene Rozge, Brajana Adamsa i drugih“, saopštio je eFinity ticketing partner.

„Izuzetno nam je drago da možemo da ponudimo ovu novu uslugu, koja će našim potrošačima omogućiti da na jednostavan način kupuju ulaznice za mnogobrojne koncerte i manifestacije. Uz eFinity aplikaciju kupci će od sada moći unapred da odaberu svoje ulaznice i da ih plate na našim objektima. Nadamo se da ćemo zajedničkom saradnjom eFinity-jem omogućiti veću i bržu dostupnost ulaznica, jer će od sada moći da se kupe na svakom koraku“, izjavila je Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga kompanije Moj kiosk.

Vodeća platforma za prodaju ulaznica putem mobilnih aplikacija, eFinity omogućava ljubiteljima koncerata da jednostavno i brzo obezbede ulaznice za svoje omiljene događaje. Sve što je potrebno jeste da korisnik preuzme eFinity aplikaciju, registruje se ili prijavi na svoj postojeći nalog, pretraži događaj, izabere ulaznicu i izvrši uplatu na bilo kom prodajnom mestu MOJ KIOSK.

Izvor:

www.kurir.rs

www.informer.rs

www.alo.rs

www.ekspres.net

www.ddl.rs

www.nedeljnik.rsPROMOCIJA - KNJIGA TAJNA TROJICE MUDRACA

06. 03. 2023.

Nova knjiga Dragana Damjanovića "Tajna trojice mudraca" samo na objektima MOJ KIOSK. Knjiga koja otkriva tajne skrivene hiljadama godina

Nova, dugo očekivana knjiga samo na objektima MOJ KIOSK poznatog autora Dragana Damjanovića.


Ova jedinstvena knjiga vodiće ljubitelje čitanja kroz uzbudljivu priču o rođenju Isusa Hrista i njegovom putovanju kroz Egipat sa Svetom porodicom koja tokom četiri godine prelazi put dug više od tri hiljade kilometara. Isus, najlepši dečak koji je ikada hodao Egiptom, bio je praćen nizom natprirodnih čuda koja su izazivala neverovatan interes kod ljudi koji su se susretali sa Svetom porodicom.


“Pored izuzetne knjige "Sveta Anastasija", koja je imala ogroman uspeh i odjek među čitalačkom publikom, očekujemo da će i ova nova knjiga gospodina Dragana Damjanovića probuditi posebna osećanja i proširiti vidike. "Tajna trojice mudraca" obećava otkrivanje novih tajni, činjenica i životnih mudrosti. Izuzetno smo uzbuđeni povodom ovog izdanja i ne sumnjam da će se pokazati kao pravi dragulj među knjigama koje se prodaju na MOJ KIOSK objektima”, izjavila je direktorka sektora za marketing i korporativne poslove Moj Kiosk, Olivera Papić.

MOJ KIOSK, kao deo poslovnog sistema MOJ KIOSK GRUPE, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije, te nudi širok izbor proizvoda prilagođenih za sve uzraste.


Izvor:

www.kurir.rs

www.republika.rs

www.ddl.rs

www.nedeljnik.rs

www.ekspres.net

www.studiob.rs

www.lepaisrecna.mondo.rsPlaćanje računa od sada na objektima MOJ KIOSK

25.10.2022.

Kompanija Moj Kiosk, od sada nudi novu uslugu plaćanja računa na svojim objektima koju je kreirala zajedno sa kompanijom LedPay.


Uslugu plaćanja računa moguće je izvršiti na objektima Moj Kiosk širom zemlje. Postupak plaćanja traje svega nekoliko sekundi zahvaljujući skeniranju QR koda koji se nalazi na računu. Korisnici na ovaj način mogu plaćati račune za električnu energiju, komunalije, fiksni i mobilni telefon, usluge kablovskih operatera – odnosno, svaki račun koji na sebi ima QR kod.

“Velika nam je čast da kao partner Moj Kiosk grupe budemo deo projekta koji će građanima širom Srbije omogućiti da na jednostavan način plate račune na mnogobrojnim Moj Kiosk objektima. Kao kompanija koja je licencirana od strane Narodne banke Srbije za pružanje platnih usluga, LedPay, članica OMR grupe, je u ovom projektu imala važan zadatak da pronađe najbolje rešenje kako bi čitav proces tekao glatko i kako bismo na tržište izašli sa što kvalitetnijom uslugom. Verujemo da smo zajedničkim trudom kreirali uslugu koja će pojednostaviti i olakšati svakodnevni život svih naših sugrađana”, izjavila je Snežana Stjepanović, Generalna direktorka kompanije LedPay.

„Nova usluga plaćanja računa rezultat je strateškog usmerenja kompanije ka konstantnom unapređenju poslovanja i želje da odgovorimo na potrebe naših potrošača. Raduje nas što smo zajedno sa kompanijom LedPay uspeli da kreiramo ovu uslugu koja će građanima omogućiti da brzo i jednostavno plate račune na objektima Moj Kiosk i na taj način značajno uštede dragoceno vreme“, izjavila je Olivera Papić, Direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj Kiosk grupe.

Moj Kiosk, kao deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije.

Izvor:

www.kurir.rs

www.informer.rs

www.alo.rs

www.ekspres.net

www.ddl.rs

www.nedeljnik.rs

www.instore.rs

www.bizlife.rs

www.republika.rs

www.progressivemagazin.rs

www.kamatica.com

www.magyarszo.rs

www.fonet.rs

www.24sedam.rsKompanija Moj kiosk istrajan u nameri da pruži podršku zaposlenima čija deca kreću u prvi razred osnovne škole.

07. 09. 2021.

Putem obrazovanja i odrastanja ove godine kreće 66 naših klinceza i klinaca! U želji da ih obradujemo i prvi školski dan učinimo što bezbrižnijim, spremili smo im poklon pakete BIC školskog pribora. Svesni toga da je prvi dan škole podjednako važan i roditeljima i deci, roditeljima đaka prvaka smo i ove godine obezbedili jedan slobodan dan, kako bi mogli da se potpuno posvete svojim mališanima. Srećan polazak u školu svim đacima prvacima, želimo im puno dobrih ocena i odmore pune zabave!

Centrosinergija slavi 10. rođendan

12.05.2021.

Ovog meseca sa ponosom obeležavamo desetogodišnjicu uspešnog poslovanja. U deceniji za nama postali smo jedna od vodećih kompanija u oblasti distribucije, veleprodaje i logistike na domaćem tržištu. To ne bi bilo moguće bez podrške naših principala i klijenata, sa kojima smo izgradili poslovne odnose zasnovane na poštovanju i poverenju, niti bez naših zaposlenih, koji su svojim kvalitetom, kreativnošću i zalaganjem omogućili naš uspeh. U znak zahvalnosti za posvećenost, lojalnost i nesebičan rad odlučili smo da povodom desetogodišnjice postojanja svima poklonimo po jedan slobodan dan. Vredno nastavljamo ka novim poslovnim uspesima i radujemo se decenijama koje su pred nama!

Saradnja kompanija Centrosinergija i BIC

01.03.2021.

Početkom ove godine, kompanija Centrosinergija, deo poslovnog sistema Moj Kiosk grupe, potpisala je ugovor o distribuciji sa kompanijom BIC SLOVAKIA s.r.o, čime je proširila svoj distributivni portfolio visokokvalitetnim brijačima, upaljačima, školskim i kancelarijskim materijalom. Kompanija BIC je svetski lider u proizvodnji jednostavnih, inventivnih i pouzdanih proizvoda, pristupačnih svima i svuda.

Kiosci bezbednije mesto kupovine

02.04.2020

U danima ograničenog kretanja obilazili smo maloprodajne objekte i razgovarali sa kupcima o tome kako i gde kupuju. Kupci su uglavnom veće nabavke prehrambenih proizvoda već obavili i pridržavaju se datih uputstava o zaštiti pri kupovini. Većina kupaca sa kojima smo pričali radije se opredeljuje da svakodnevnu neophodnu kupovinu raznih potrepština kao što su novine, časopisi, knjige i cigarete radije obavlja u kioscima zbog toga što se kupovina obavlja na otvorenom, kao i zbog ograničenog kontakta sa prodavcem i drugim kupcima, tako se osećaju bezbednije, a u skladu sa preporukama epidemiologa. Takvu kupovinu su okarakterisali kao bržu.


Centrosinergija investirala u Iveco ekološka vozila - Biz Life

Centrosinergija investirala u Iveco ekološka vozila - Vesti

27.05.2019.

14.01.2015.

SINERGIJA DVE USPEŠNE KOMPANIJE

Centrosinergija, deo poslovnog sistema Centro Štampa Holding, u čijem je vlasništvu i Moj kiosk, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom British American Tobacco (BAT).

Detaljnije

14.01.2015.

"Centrosinergija" preuzela distribuciju BAT proizvoda

"Centrosinergija", deo poslovnog sistema "Centro štampa holding" u čijem je vlasništvu i "Moj kiosk", potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom "British American Tobacco" (BAT).

Detaljnije

14.01.2015.

Sinergija uspešnih kompanija

Centrosinergija, deo poslovnog sistema CENTRO ŠTAMPA HOLDING u čijem je vlasništvu i MOJ KIOSK, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom "British American Tobacco" (BAT). Kompanija BAT posluje u Srbiji već 18 godina dok je privatizacijom Duvanske industrije Vranje u 2003. godini postala, i do današnjeg dana ostala vodeći britanski investitor u Srbiji. Sa uplaćenih preko milijardu eura u poslednjoj deceniji, BAT predstavlja i jednog od vodećih poreskih obveznika u Srbiji.

Detaljnije

14.01.2015.

Centrosinergija počinje s distribucijom BAT-ovih proizvoda u Srbiji

Centrosinergija, deo poslovnog sistema CENTRO ŠTAMPA HOLDING u čijem je vlasništvu i MOJ KIOSK, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom "British American Tobacco" (BAT).

Detaljnije

14.01.2015.

SINERGIJA USPEŠNIH KOMPANIJA

Centrosinergija, deo poslovnog sistema CENTRO ŠTAMPA HOLDING u čijem je vlasništvu i MOJ KIOSK, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom "British American Tobacco" (BAT). Kompanija BAT posluje u Srbiji već 18 godina dok je privatizacijom Duvanske industrije Vranje u 2003. godini postala, i do današnjeg dana ostala vodeći britanski investitor u Srbiji. Sa uplaćenih preko milijardu eura u poslednjoj deceniji, BAT predstavlja i jednog od vodećih poreskih obveznika u Srbiji.

Detaljnije

04.07.2014.

Regionalna nagrada Biznis Partner 2014.

PROFIT MAGAZIN - Van rubrike

Detaljnije

25.06.2014.

Dodeljene godišnje nagrade Privredne komore Beograda

U Velikoj sali „Madlenianuma” večeras su dodeljene godišnje nagrade Privredne komore Beograda. Dodeli „Beogradskog pobednika” najboljim privrednicima grada prisustvovali su Goran Vesić, gradski menadžer, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, istaknuti privrednici, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz kulturnog i javnog života, predstavnici inostranih organizacija i institucija, naučni i sportski radnici. Kao jedan od dobitnika, za aktivnosti fondacije, svečanosti je prisustvovala i Dragica Nikolić, supruga predsednika Republike.

Detaljnije

25.06.2014.

Uručene nagrade Privredne komore Beograda

POLITIKA - Sinoć u Beogradu

Detaljnije

25.06.2014.

"Pobednik" najboljima

VEČERNJE NOVOSTI - Beograd

Detaljnije

24.06.2014.

Uručene nagrade Privredne komore Beograda

Nagrade Privredne komore Beograda za ostvarene natprosečne rezultate u privredi tokom 2013. godine uručene su večeras na svečanosti u pozorištu Madlenijanum.

Detaljnije

Intervju Zorana Popovića, direktora Centrosinergije za "Cord Magazine"