Mediji

Kiosci bezbednije mesto kupovine

U danima ograničenog kretanja obilazili smo maloprodajne objekte i razgovarali sa kupcima o tome kako i gde kupuju. Kupci su uglavnom veće nabavke prehrambenih proizvoda već obavili i pridržavaju se datih uputstava o zaštiti pri kupovini. Većina kupaca sa kojima smo pričali radije se opredeljuje da svakodnevnu neophodnu kupovinu raznih potrepština kao što su novine, časopisi, knjige i cigarete radije obavlja u kioscima zbog toga što se kupovina obavlja na otvorenom, kao i zbog ograničenog kontakta sa prodavcem i drugim kupcima, tako se osećaju bezbednije, a u skladu sa preporukama epidemiologa. Takvu kupovinu su okarakterisali kao bržu.


Centrosinergija investirala u Iveco ekološka vozila - Biz Life

Centrosinergija investirala u Iveco ekološka vozila - Vesti

17.01.2015.

"Centrosinergija" sarađuje sa BAT

KURIR - Ekonomija

Detaljnije

15.01.2015.

Srbija: Centrosinergija distribuira BAT-ove proizvode

Centrosinergija, deo poslovnog sistema Centro Štampa holding u čijem je vlasništvu i Moj Kiosk, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom British American Tobacco (BAT). Zvaničnu distribiciju BAT-ovog proizvodnog portfolija, Centrosinergija je započela 12. januara.

Detaljnije

15.01.2015.

Novi ugovor, veće investicije

INFORMER - Vesti

Detaljnije

15.01.2015.

"Centrosinergija" distribuira proizvode BAT-a

NAŠE NOVINE - Ekonomija

Detaljnije

15.01.2015.

Centrosinergija u poslu sa BAT-om

PREGLED - Domaće firme

Detaljnije

14.01.2015.

SINERGIJA DVE USPEŠNE KOMPANIJE

Centrosinergija, deo poslovnog sistema Centro Štampa Holding, u čijem je vlasništvu i Moj kiosk, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom British American Tobacco (BAT).

Detaljnije

14.01.2015.

Sinergija uspešnih kompanija

Centrosinergija, deo poslovnog sistema “Centro štampa Holding” čijem je vlasništvu i “Moj kiosk”, potpisala je Ugovor o distribuciji duvanskih proizvoda sa kompanijom "British American Tobacco"

Detaljnije

Intervju Zorana Popovića, direktora Centrosinergije za "Cord Magazine"